BI tools

Wij gebruiken de nieuwste Business Intelligence tools voor onze klanten.

Wij hebben gekozen voor de Microsoft BI tools omdat die het beste aansluiten bij de wensen van onze klanten. De belangrijkste producten zijn SQL Server, Excel, Power BI en het Azure cloud platform.

De meeste bedrijven hebben deze software al, of de aanschafkosten zijn laag, waardoor het erg laagdrempelig is om in te stappen.

Bovendien kunnen we er heel snel een robuuste oplossing mee realiseren. Van bronsysteem tot aan rapportages, dashboards en analysetools, alles is met de modernste technologie gemaakt.

Power BI

Power BI is de self-service BI oplossing van Microsoft. Met krachtige tools, geïntegreerd in Excel of als losse Power BI Desktop applicatie kan data worden verzameld en bewerkt tot een analysemodel. De nieuwe data visualisaties maken de informatie zichtbaar. Met Power BI online kun je dashboards maken en deze delen met iedereen in je organisatie.

Microsoft SQL Server

Met SQL Server ontwikkelen wij hoogwaardige BI oplossingen. Dankzij in-memory technologie voor OLTP, datawarehousing, business intelligence en analytische toepassingen. SQL Server is de marktleider voor dit soort workloads, volgens Gartner, en biedt gemeenschappelijke tools om databases zowel on-premises als in de cloud te implementeren en te beheren.

En veel bedrijven hebben SQL Server al draaien. Dus er zijn geen extra software kosten voor professionele BI oplossing!

Microsoft Office Excel

Excel is ’s werelds meest gebruikte BI tool. Je kunt diverse databases benaderen en analyseren met bijvoorbeeld draaitabellen en -grafieken. Maar Excel is de laatste jaren uitgebreid met krachtige andere BI add-ins.

  • Power Query
  • Power Pivot
  • Power View
  • Power Map

En bijna iedereen heeft Excel al. Geen extra software kosten dus voor uw BI oplossing!